Skoči na vsebino

Spet super poceni Ray-Ban očala

Danes sta nas že dva uporabnika opozorila na spletno trgovino, ki prodaja RayBan očala po neverjetno ugodnih cenah – očala so znižana iz 140 € na 18 €?! Seveda smo trgovino preverili 🙂

Iz javno dostopnih podatkov je razvidno, da je bila domena www.rayban-slovenia. com registrirana dne 10.3.2014, domnevno pri kitajskem registrarju, gostovanje pa ima urejeno pri ponudniku iz Moldavije in ZDA. Nakup v tej spletni trgovini je zelo tvegan, saj zelo verjetno gre za lažno spletno trgovino in plačanega blaga sploh ne boste prejeli.

Druga možnost je, da gre za ponaredke (no, prav gotovo gre za ponaredke, saj je cena že prav neverjetna), ki jih na carini zasežejo in uničijo, kupec pa mora poravnati tudi stroške uničenja.  V primeru, da za plačilo uporabite kreditno kartico, pa lahko le-to zlorabijo.

Očitno so RayBan-ke zelo zaželjene in ravno zato tudi dobra vaba za spletne goljufe. Namreč, o skoraj identičnem primeru smo že pisali Ray-Ban očala le 30 €? Previdno, gre za lažno spletno trgovino!

Neverjetno nizke cene so zanesljiv znak za previdnost
Primer lažne spletne trgovine z Ray-Ban izdelki

Naj vas ne zavede omemba Slovenije v domeni, saj tako goljufi želijo ustvariti bolj verodostojno krinko, da gre za slovensko spletno trgovino.

Komentarji / 0

Pred objavo na portalu bo vaš komentar odobren s strani uredništva.
Preberite pravila komentiranja na portalu.
Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.