Skoči na vsebino

Brezplačna delavnica o varnem spletnem nakupovanju

Mesec december je mesec potovanj in prazničnih nakupov – za druge pa tudi zase. Nakupovanje na spletu pri tem postaja vse pogostejše, saj nam prihrani čas in gnetenje v množici drugih nakupovalcev. Tudi vi načrtujete v decembru za svoje najbližje kupiti darilce ali dva preko spleta? Morda rezervirati let ali hostel za novoletni izlet? Pa ste prepričani, da se pri tem znate zaščititi pred morebitnimi spletnimi goljufi?

Za vsak primer se nam pridružite na predavanju Varno spletno nakupovanje v torek, 11. 12. 2012, ob 17. uri v Info ŠKUC na Starem trgu 21.

Delavnico organiziramo Info center ŠKUC in program Varni na internetu, predaval pa bo strokovnjak za omrežno varnost in sodelavec SI-CERT Matej Breznik. Skozi konkretne primere bomo odkrivali načine, preko katerih spletni prevaranti izkoristijo našo nevednost, in spoznavali, na kaj moramo biti še posebej pozorni pri spletnem nakupovanju, iskanju storitev in artiklov. Dotaknili pa se bomo tudi zakonodaje, ob katero se prevarant ob svojem dejanju »obdregne« in ovrednotili posledice zlorabe.

Da decembrsko nakupovanje ne bo po nepotrebnem »predrago«, se čim prej prijavite na predavanje na elektronski naslov info.skuc@guest.arnes.si.

Logo: Škuc

Prijave že zbiramo!

Komentarji / 0

Pred objavo na portalu bo vaš komentar odobren s strani uredništva.
Preberite pravila komentiranja na portalu.
Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.