Skoči na vsebino

STOJ. POMISLI. POVEŽI SE™

STOJ. POMISLI. POVEŽI SE™ ( angleško STOP. THINK. CONNECT.™) je globalna kampanja ozaveščanja o varnosti na internetu. S podpisom memoranduma o sodelovanju avgusta 2016 je del te kampanje postal tudi program Varni na internetu.

Globalni kampanji ozaveščanja so pridružena zasebna podjetja ter neprofitne in vladne organizacije širom sveta. Kampanja že od svojih začetkov v letu 2010 deluje pod vodstvom APWG (Antiphishing Working Group) in zveze NCSA (National Cyber Security Alliance), ki vključuje velikane internetne tehnologije kot so Google, Facebook, PayPal, Microsoft, Cisco, Intel Corporation, Symantec Corporation idr.

STOJ. POMISLI. POVEŽI SE
STOJ. POMISLI. POVEŽI SE

Osnovno sporočilo globalne kampanje STOJ. POMISLI. POVEŽI SE spletne uporabnike poziva k pomisleku in previdnosti pred vsakokratno uporabo spletnih servisov. V svetu spletnih tehnologij, ki se nenehno spreminjajo in razvijajo s svetlobno hitrostjo, je samo ozaveščen uporabnik varen uporabnik!

Za predvajanje videa je potrebno sprejeti YouTube-ove piškotke. Z namestitvijo boste dostopali do storitve YouTube, ki jo zagotavlja in nadzoruje zunanji ponudnik.

Pravilnik o zasebnosti ponudnika storitve

Komentarji / 0

Pred objavo na portalu bo vaš komentar odobren s strani uredništva.
Preberite pravila komentiranja na portalu.
Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.