26.05.2014

Danes so veliko pozornosti vzbudili neprimerni komentarji, objavljeni na Facebook strani Policijska Postaja Kamnik. Seveda gre za lažni Facebook profil, ki nima nobene povezave s kamniško policijo, kar so tudi uradno potrdili.

Lažni Facebook profil

Neprimerni komentarji

Vendar pa jim ta lažni profil že od januarja 2010 ne dela ravno usluge, neprimerni komentarji škodiju ugledu vseh policistov, hkrati pa gre lažno predstavljanje oz. krajo identitete, zato bi bilo najbolje, da čimprej zahtevajo odstranitev lažnega profila. Enako velja tudi za ostale Facebook uporabnike, namesto zgražanja ali posmehovanja, je bolje, da ukrepamo in takšne profile prijavimo!

1. KORAK: PRIJAVI PROFIL

Prijavite sporen račun

2. KORAK: ODDAJ PRIJAVO

Prijavite sporen račun

3. KORAK: LAŽNO PREDSTAVLJANJE

Lažno predstavljanje

Pomembno je, da tudi podjetja oz. njihove blagovne znamke poskrbijo, da se jim ne pripeti kaj podobnega, saj si prav gotovo ne želijo tovrstne promocije. V primeru zlorabe oz. lažnega predstavljanje mora podjetje to nemudoma sporočiti Facebooku prek obrazca, kjer prijavijo kršitev.

Prijava zlorabe avtorskih pravic
Prijava zlorabe avtorskih pravic
Vsebine, ki vam lahko pomagajo
0

Lažne Facebook nagradne igre – uspeh zagotovljen

Nič novega, Facebook nagradne igre so postale stalnica in veliko naših prijateljev navdušeno sodeluje. Podjetja na svojih straneh redno organizirajo razne nagradne igre, izzive, natečaje, eni se bolj držijo strogih Facebook pravil, drugi manj. Težave, ki jih mi zaznavamo, so lažne strani in lažne Facebook nagradne igre, kjer sploh ne…

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.
Obvezna polja so označena z *