Skoči na vsebino

Poišči osla na Študentski areni

Mladim obiskovalcem bodo že dvanajsto leto zapored na razpolago relevantne informacije o študiju, dodatnem izobraževanju, zaposlovanju, potovanjih, športu, zabavi, družbenih in aktualnih vsebinah ter študentskih izmenjavah – na Študentski areni, ki bo tokrat potekala od 18. do 20. oktobra 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V okviru izobraževalnega programa bo sodelovala tudi ekipa Varni na internetu. Vabljeni na našo informativno točko (izdal nas bo začitni znak – ogromen prečrtan osel), na kateri bomo delili hitre recepte za varno brskanje, nakupovanje, mreženje po spletu. Vsi obiskovalci info točke pa bodo prejeli tudi zobno ščetko – saj veste, moje geslo je kot zobna ščetka, nikomur je ne posojam in redno jo menjam.

Nikakor pa ne smete zamuditi predavanja En sam klik je lahko zelo narobe, ki bo v četrtek, 20. oktobra, ob 17. uri v predavalnici Predavanja Itak (Kupola A), na katerem bomo predstavili nekaj najaktualnejših goljufij iz slovenskega spletnega prostora. Na konkretnih primerih boste videli potek prevar in dobili napotke, kako se lahko pred njimi zavarujete. Če menite, da bi te informacije prišle prav tudi vašim prijateljem in študijskim kolegom – povabite tudi njih, vstopnine ni!

 

 

Komentarji / 0

Pred objavo na portalu bo vaš komentar odobren s strani uredništva.
Preberite pravila komentiranja na portalu.
Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.