Skoči na vsebino

Mali in veliki POMP

Na včerajšnji strokovni konferenci POMP, ki je namenjena vsebinskemu marketingu, smo ekipa SI-CERT prejeli nagrado POMP za naj letno poročiloPoročilo o omrežni varnosti 2012. Nato je sledila še razglasitev zmagovalca za veliko nagrado – projekt leta s področja vsebinskega marketinga. To pa je bilo kar veliko presenečenje, saj  je v konkurenci res odličnih komunikatorjev, glavno nagrado prejel naš program ozaveščanja Varni na internetu!

Člani komisije so izpostavili predvsem naš opazen trud pri pripravi kakovostnih, strokovnih in uporabnih vsebin, ki so prirejene in razumljive ciljni javnosti ter dosledno in kreativno uporabo različnih komunikacijskih kanalov – pišemo blog prispevke, snemamo video vodiče, naše sledilce na Facebooku in Twitterju redno opozarjamo o spletnih pasteh, pripravljamo vsebinsko bogate publikacije, tako v digitalni kot tiskani obliki. Kar prelistajte ABC varnosti na mobilnih napravah ali počitniške nasvete!

Obe nagradi sta velika spodbuda, da se trudimo še naprej in še širši množici spletnih uporabnikov pomagamo, da se bodo na spletu počutili varno!

Nagradi za naj letno poročilo in naj projekt leta s področja vsebinskega marketinga
Slika nagrad za naj letno poročilo in naj projekt leta s področja vsebinskega marketinga

Komentarji / 0

Pred objavo na portalu bo vaš komentar odobren s strani uredništva.
Preberite pravila komentiranja na portalu.
Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.