29.10.2012

Na Facebooku je ponovno prava poplava lažnih kuponov, ki vam obljubljajo bon v vrednosti 450 € za Adidas in H&M (najverjetneje brez vednosti ali dovoljenja upravljalcev blagovnih znamk).

Če kliknete na oglas, vas pelje na spletno stran, kjer odgovorite na zelo enostavno nagradno vprašanje. V naslednjem koraku pa morate vpisati še svojo mobilno številko, nakar prejmete SMS sporočilo, ki zahteva potrditev sodelovanja. Ker se hudič ponavadi skriva v drobnem tisku, je dobro prebrati še pogoje sodelovanja. Ti razkrivajo, da se s sodelovanjem v nagradni igri in vpisom mobilne številke včlanite v oderuški SMS klub, ki vas bo na mesec stal 20 €. Ne nasedajte lažnim obljubam in ne vpisujte svoje mobilne številke! Če ste slučajno že potrdili sodelovanje v nagradni igri, pošljite SMS s ključno besedo STOP na številko 6655 ali 6677.

Vsebine, ki vam lahko pomagajo
7

Ali Mercator res deli kupone za 100 €?

Danes smo prejeli več prijav glede ankete, ki obljublja brezplačen bon za Mercator. Nagrada je zelo privlačna, za praktično nič dela lahko osvojite 100 €, saj je potrebnih le nekaj klikov v anketi. Žal nič ne bo z nakupovanjem, saj se ponovno izkaže, da gre za vabo v SMS klub,…

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.
Obvezna polja so označena z *