Skoči na vsebino

Priznani gostje: Tadej Hren, dolgoletni strokovnjak na področju omrežne in informacijske varnosti; dr. David Modic gostujoči predavatelj na Fakulteti za računalništvo in informatiko, Univerze v Ljubljani, raziskovalec spletnih prevar in računalniške varnosti v računalniškem laboratoriju Univerze v Cambridgeu in dr. Veronika Podgoršek, doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije (Univerza v Ljubljani) in specializantka iz Objekta relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu D.C., ZDA, so  spregovorili o problematiki ljubezenskih prevar na spletu. Zakaj se na ljubezenske spletne prevare tako zlahka ujamemo, kakšne so njihove značilnosti, kdo so žrtve, s kakšnimi finančnimi in srčnimi posledicami se žrtve soočajo? Poleg odgovorov na vsa ta vprašanja, bodo strokovnjaki podali tudi nasvete, kako se prevaram izogniti ali kako pristopiti oziroma pomagati ljudem, ki so žrtve ljubezenskih prevar.

Aktivnosti organizacije in promocije okrogle mize o problematiki ljubezenskih prevar so deloma financirane s pomočjo sredstev Instrumenta za povezovanje Evrope (CEF; The Connecting Europe Facility).

logotip CEF

Za predvajanje videa je potrebno sprejeti YouTube-ove piškotke. Z namestitvijo boste dostopali do storitve YouTube, ki jo zagotavlja in nadzoruje zunanji ponudnik.

Pravilnik o zasebnosti ponudnika storitve