Varne novice

Prijavite se na Varne novice in bodite obveščeni! Prejemali boste obvestila o aktualnih spletnih goljufijah in nasvete za varno spletno nakupovanje, mreženje in e-bančništvo.

Bodi seznanjen - na naši Facebook strani spremljaj opozorila o novih spletnih goljufijah!   
Meni

STOJ. POMISLI. POVEŽI SE™

STOJ. POMISLI. POVEŽI SE™ ( angleško STOP. THINK. CONNECT.™) je globalna kampanja ozaveščanja o varnosti na internetu. S podpisom memoranduma o sodelovanju avgusta 2016 je del te kampanje postal tudi program Varni na internetu.

Globalni kampanji ozaveščanja so pridružena zasebna podjetja ter neprofitne in vladne organizacije širom sveta. Kampanja že od svojih začetkov v letu 2010 deluje pod vodstvom APWG (Antiphishing Working Group) in zveze NCSA (National Cyber Security Alliance), ki vključuje velikane internetne tehnologije kot so Google, Facebook, PayPal, Microsoft, Cisco, Intel Corporation, Symantec Corporation idr.

STOJ. POMISLI. POVEŽI SE

Osnovno sporočilo globalne kampanje STOJ. POMISLI. POVEŽI SE spletne uporabnike poziva k pomisleku in previdnosti pred vsakokratno uporabo spletnih servisov. V svetu spletnih tehnologij, ki se nenehno spreminjajo in razvijajo s svetlobno hitrostjo, je samo ozaveščen uporabnik varen uporabnik!

 

YouTube Preview Image
Oceni članek

Tvoj komentar

Vaš email ne bo nikoli objavljen ali posredovan tretjim osebam.
Obvezna polja so označena z *

Uporabljate lahko sledeče HTML tag-e in parametre:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Prijavite se na Varne novice in bodite obveščeni! Prejemali boste obvestila o aktualnih spletnih goljufijah in nasvete za varno spletno nakupovanje, mreženje in e-bančništvo.